Новини

17.12.2010
МОДЕРНА И ЕФЕКТНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА „СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА“ 2010
МОДЕРНАИ ЕФЕКТНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА „СПОРТИСТ НАГОДИНАТА“ 2010


На22 декември гости и зрители на Церемониятапо награждаването на 10-те най-добриспортисти на България, 3-мата най-добритреньори, отбора на годината и спортист№1 с увреждания за 2010 г. ще могат да сенасладят на ефектна и модерна церемонияс много интересни изпълнители – истинскишампиони в сферите си, точно каквито саи всички номинирани. Отличените спортистище получат престижните статуетки,символизиращи победата, изработени отМилко Добрев, а треньорите – картиниот български художници.


Насцената в Рейнбоу Плаза ще излязатзвездите Калин Вельов, Митко Кърнев отD2,музикалните шампиони на България МагиДжанаварова и Тома Здравков. Публикатаще има възможността да се наслади и науникално изпълнение на виртуоза ВаскоВасилев, който пристига в Българияспециално за спортния празник. Шампионската вечер ще бъде допълненас изпълненията на Електрик Форс Крю –първата и най-успешна брейк група у нас,красавиците от балет Нова, бийтбоксъраКристиян Владимиров – Bustoи фрийрънъра Делян Димитров – Дидо.Всички те са печелили престижнимеждународни състезания и многократноса впечатлявали феновете си с уникалниизпълнения.


Участницитевече репетират активно, за да бъдат нависота и на Церемонията „Спортист нагодината“, която ще се излъчи на живопо БНТ1, БНТ Сат, на www.bnt.bg и по Дарик Радио от 20.30 до 22.00 часа.


53-тотоиздание на Церемонията е под патронажана министър-председателя на РепубликаБългария и се осъществява със съдействиетона единствения лицензиран букмейкър унас Еврофутбол, най-големия мобиленоператор М-Тел и Евробет.


Организационенекип

Нове АД Холдинг

17.12.2010г. athlete2010@nove.bg